Email: info@bowleninassen.nl   | Telefoon: 0592-345611

Online Reserveren

Bekijk ons Menu en Bestel

Onze Arrangementen

Buffetten zijn incl. 1 uur bowlen   Prijzen
Warm en/of Koud buffet minimaal 15 personen € 29,00 p.p.
Kinder tot 2 jaar gratis, vanaf 2 jaar voor elk levensjaar x €2.90.
Thema buffetten kunnen in overleg met de bedrijfsleiding worden gerealiseerd

 

Gelieve voor onderstaande arrangementen te reserveren , dit doordat alles vers wordt ingekocht.
U kunt uiterst tot 24 uur van te voren het aantal personen wijzigen, daarna dient het aantal personen wat bij ons bekend is volledig te worden voldaan.

De arrangementen Steengrillen/ Bolle Jaap/ Lopend buffet zijn uit te breiden met een All Inn arrangement (tapbier, fris of wijn).
Dit arrangement dan met 1 uur bowlen voor € 55,00 en met 2 uur bowlen voor € 65,00

 

Arrangementen
Tafelgrill/Steengrill arrangement
(minimaal 2 personen) 
€ 29,00 p.p.
zonder bowlen € 25,- p.p.
Kinder tot 2 jaar gratis, vanaf 2 jaar voor elk levensjaar x €2.90.
Nederlands arrangement
€ 23,50 p.p.
1 uur bowlen
Stokbrood met kruidenboter
Biefstuk, kipfilet, varkenshaas, shoarma,
hamburger
Ui, div soorten paprika, champignons
Frites
Salades
Sauzen diverse soorten.
IJscoupe of koffie na
1 uur bowlen
Stokbrood met kruidenboter
Schnitzel of Saté v/d haas of Spareribs of Vegaburger
Vleessaus
Sla
Frites en aardappels
IJscoupe of koffie na
ABC Arrangement
€ 14.50 p.p.
zonder bowlen € 9.50 p.p.
1 uur bowlen
Hamburger, frikandel of kroket
Salade
Frites
IJscoupe of koffie na
 
Bolle Jaap arrangement
( Minimaal 4 Personen )
€ 29,00 p.p.
zonder bowlen € 25,00 p.p.
Kinder tot 2 jaar gratis, vanaf 2 jaar voor elk levensjaar x €2.90.
1 uur bowlen
Stokbrood met kruidenboter
Kipfilet, biefstuk, varkenshaas, hamburger
Salades
Ui, paprika en champignons
Frites
Diverse soorten koude sauzen
Diverse soorten salade
IJscoupe of koffie na

Info :

Bolle Jaap is een halfbolvormige speciale stoofpan waarop men in het midden van de bol kan grillen en aan de buitenzijde kan stoven. Tijdens het grillen van het vlees vermengen de smaaksappen zich met
een krachtige kruidenbouillon waarna men diverse groentesoorten in de bouillon kan stoven. Stoven zelf is een proces waarbij de natuurlijke smaak en sappigheid gecombineerd met een bouillon tot een culinair resultaat leiden.

 

Online Boeken