Email: info@bowleninassen.nl   | Telefoon: 0592-345611

Info ABC

Bowlen in Assen al 50 jaar een begrip in bowlend en feestend Nederland.

In het oude gezellige stadscentrum van Assen kan dat . Hier vindt u ons sfeervolle en feestelijke bowling centrum ( Bowlen in Assen ) aan de Groningerstraat.

Het Asser Bowling Centrum is al jaren een bekend adres in Assen en omstreken. Wees welkom en laat u gastvrij ontvangen door onze medewerkers!

Om het geheel compleet te maken kunt u naast bowlen ook heerlijk dineren in ons restaurant. Voor ieder wat wils v.a. €11.00, hiervan vindt u de menukaart bij het kopje Restaurant. Ons restaurant is geopend van vrijdag t/m maandag, buiten deze dagen is mogelijk op reservering.

Het gehele jaar Steengrillen met 5 soorten vlees en salade, dit kan uiteraard binnen als buiten.

Heeft u een feestje en wilt u zich geen zorgen maken over de kosten?
W
ij bieden u  2 uur bowlen met vrij drinken ( tapbier , frisdrank en wijn  ) voor maar € 25.00 euro per persoon. Zo weet u van te voren wat u kwijt bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Ook voor andere complete arrangementen staan wij graag voor u klaar. Zo weet u voortijdig wat u kwijt bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Kijk ook eens bij onze arrangementen voor alle mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook eten zonder bowlen.

Ook uw bruiloft of elk ander feest kan bij ons een happening worden. Als u uw wensen kenbaar maakt, zullen wij samen kijken hoe we die voor u kunnen realiseren.